Πολιτική

Τομ Χανκς: Οι διακοπές με τους Ομπάμα και την Όπρα... δεν ήταν τόσο φανταστικές


Οι διακοπές με το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα, την παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι και τον Μπρους Σπρίνγκστιν δεν είναι τόσο φανταστικές όσο ακούγονται, είπε ο Τομ Χανκς στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ.

Αστειευόμενος σχετικά με τις πρόσφατες διακοπές που είχε στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε: «Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε; εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να το μάθει κανείς;».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε την περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούργια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)