ΕΥΖην

Το χειρότερο έτος φέτος για το Victoria's Secret Show λόγω... λαθών στο marketing (full show)


Είχε τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης όλων των ετών, έχασε LGBTQ και plus size

Συνεχίζονται τα αρνητικά νέα για την Victoria's Secret, για την οποία τα τελευταία χρόνια ισχύει το "κάθε πέρυσι και καλύτερα", μετά τα απανωτά λάθη που έχουν γίνει από το brand σε επίπεδο marketing. Τα στατιστικά στοιχεία, που δημοσιοποιήθηκαν για την τηλεθέαση του φετινού Victoria's Secret Show, δείχνουν ότι ήταν το χειρότερο έτος του, με μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι 4,98 εκατ. τηλεθεατές).

Στην επίδειξη μόδας του αμερικανικού brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

Σε σχετικά δημοσιεύματα σημειώνεται ότι τις σειρές «The Antiques Roadshow» και «Countryfile» παρακολουθούν περίπου 4-5 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το show, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ υπεύθυνου marketing του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη της Victoria' Secret.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size Άγγελος στην πασαρέλα:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».
   
Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018 αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ και εξέφρασε τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

Διαβάστε επίσης