Ελλάδα

To Σin και η Free Money στη ΔΕΘ


To Sofokleousin.gr και η Free Money έχουν την τιμή να είναι εκ των βασικών χορηγών επικοινωνίας της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Σin, παρέχοντας έγκυρη, εμπεριστατωμένη και άμεση ενημέρωση, αποτελεί ένα από τα premium οικονομικό site, από τα παλαιότερα της χώρας μας.

Ο έντυπος «βραχίονας» του Sin, η εφημερίδα Free Money, φιλοξενεί στη τελευταία έκδοση της, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί σταθμό για το ελληνικό «επιχειρείν», αλλά και αφετηρία για πολιτικό-οικονομικές διεργασίες και εξελίξεις.

Σin και Free Money θα έχουν τον δικό τους χώρο στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, θα μας βρείτε στο περίπτερο 16 στον όροφο, stand 17.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να «περιηγηθούν» στο Sofokleousin.gr και να διαβάσουν την τελευταία έκδοση της Free Money.

Λίγα λόγια για την 83η ΔΕΘ

Τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας υποδέχεται από σήμερα η Θεσσαλονίκη, όπου έως τις 16 Σεπτεμβρίου θα χτυπά η «καρδιά» του επιχειρείν, της καινοτομίας, αλλά και της αμερικανικής τεχνολογικής αριστείας.

Με συνολικά 20 επίσημες, άμεσες, κρατικές συμμετοχές, έναντι 17 πέρυσι, και Τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, η 83η ΔΕΘ θα είναι επίσης η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών.

Οι εκθεσιακές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης ξεπερνούν τις 1.500 έναντι 1.398 πέρυσι και 556 το 2012, ενώ η εκθεσιακή κάλυψη είναι πλήρης –τόσο στους στεγασμένους όσο και στους υπαίθριους χώρους- και μεταφράζεται σε συνολικά 32.075 τμ, έναντι 27.191 τμ το 2017.

Οι ΗΠΑ ως Τιμώμενη Χώρα καλύπτουν όλο το περίπτερο 13 με 60 εταιρείες-κολοσσούς και φορείς.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις