Πολιτική

To Μαξίμου χαμηλώνει τους «τόνους» απέναντι στον Πάνο Καμμένο


Η θύελλα από τις δηλώσεις Καμμένου στις ΗΠΑ, δεν έχει κοπάσει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ωστόσο, το Μαξίμου επιλέγει να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον υπουργό Άμυνας. Η δυσαρέσκεια για τις «πρωτοβουλίες» Καμμένου είναι δεδομένη, όμως στην παρούσα φάση του Μαξίμου δεν επιθυμεί να φτάσει στα άκρα την σχέση του με τον κυβερνητικό εταίρο και γι’ αυτό επιλέγει στρατηγική κατευνασμού και ήπιων τόνων.

Προς αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να «σπάσει» ο πάγος», υπήρξε χθες τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Αμυνας, με τον τελευταίο να δίνει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε στην Ουάσιγκτον και αφορούσαν το εναλλακτικό σχέδιο για το Σκοπιανό, καθώς και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Το Μαξίμου χαμηλώνει τους τόνους, ωστόσο, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ρίχνουν ομαδικά «πυρά» προς τον Πάνο Καμμένο. Οι αντιδράσεις δεν έχουν περιοριστεί, καθώς πολλοί είναι αυτοί που καταλογίζουν στον υπουργό Αμυνας, πως δρα και λειτουργεί για το προσωπικό του πολιτικό όφελος, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον κυβερνητικό συνασπισμό
 

Διαβάστε επίσης