Επιχειρήσεις

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri τώρα και στο Yoleni’s


Με μία ξεχωριστή εκδήλωση εγκαινιάστηκε η έναρξη διάθεσης του ελληνικής παραγωγής Thesauri Caviar στον πολυχώρο εξερεύνησης ελληνικών γεύσεων Yoleni’s, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν το πολυτελές γαστρονομικό έδεσμα Thesauri μέσα από δημιουργικές προτάσεις της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου, σε μία μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές τα πιο ιδαίτερα και ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας. 

Μέσα από τη νέα συνεργασία της Yoleni’s με την Greek Luxury Products, επίσημου εκπροσώπου της ελληνικής εταιρείας Thesauri Caviar, το ξεχωριστό χαβιάρι Ossetra και Baerii της Thesauri θα είναι πλέον διαθέσιμο στα ράφια του καταστήματος Yoleni’s καθώς και μέσω του e-shop, μαζί με αλλά μοναδικά  προϊόντα,  για να το απολαμβάνουν οι επισκέπτες που αναζητούν ιδιαίτερα γαστρονομικά ταξίδια. 

Λίγα λόγια για το Thesauri:

Το πολυτελές χαβιάρι Thesauri αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι από ρώσικο οξύρρυγχο (Ossetra) και οξύρρυγχο Σιβηρίας (Baerii), δυο από τα πιο πολύτιμα και ακριβά είδη χαβιαριού στην αγορά. Παράγεται στην Ελλάδα σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ. Η Thesauri είναι η πρώτη και μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που καλλιεργεί και παράγει το πολύτιμο χαβιάρι οξύρρυγχου Ossetra και κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μονάδες χερσαίας ιχθυοκαλλιέργειας οξύρρυγχου της Ευρώπης.