ΕΥΖην

To CBS ετοιμάζει το remake του Twilight Zone! (vid)


Η Ζώνη του Λυκόφωτος επιστρέφει μετά από προσπάθειες του Jordan Peele.

Το CBS κάνει reboot στην αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή, με την σφραγίδα του γνωστού παράγωγου.

Το Twilight Zone, μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές, επανεκκινείται. Το δημιούργημα του Rod Serling, φέρνει ξανά στη μικρή οθόνη το CBS, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο διευθύνων σύμβουλος του δικτύου, Leslie Moonves, για το δικαίωμα των ζώνης Twilight Zone, που ανακοινώθηκε σήμερα. Σύμφωνα με ρεπόρτερ του Χόλιγουντ, η εταιρεία παράγωγης του Jordan Peele, Monkeyaw, έχει αναλάβει το εγχείρημα, με τον Marco Ramirez (Sons of Anarchy, Daredevil) να γράφει το σενάριο. 

Η εκπομπή που έχει κερδίσει το Emmy, ξεκίνησε το 1959 έως το 1966 αρχικά, ενώ αναβιώθηκε τη δεκαετία των 80΄s και στις αρχές του 2000, μαζί με μια ταινία. Το νέο remake θα βγει στον αέρα από το CBS All-Access, την υπηρεσία streaming της εταιρείας που προβάλει επίσης το Star Trek: Discovery.

Το CBS προσπάθησε να ξανακάνει το 2012 κάτι παρόμοιο με τον παραγωγό των X-Men Bryan Singer, αλλά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία.

Ο Peele έχει κωμικό υπόβαθρο με το Key & Peele και το The Last OG, αλλά μπήκε σε πιο βαθιά νερά με την ταινία τρόμου Get Out. Η Ζώνη του Λυκόφωτος είχε μεγάλη επιτυχία λόγω του σεναρίου και της θεματολογίας που αφορούσε την απελπισία και την επιβίωση.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί εμφανίστηκαν στο πρώτο remake της Ζώνης του Λυκόφωτος, μεταξύ των οποίων οι Ed Wynn, William Shatner, Cloris Leachman, Don Rickles και Robert Duvall και πολλοί άλλοι.

Υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για τη νέα Ζώνη. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια κουβέντα για το ποιος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ή αν πρόκειται διαφορετικά αυτοτελή επεισόδια όπως το πρωτότυπο. Δεν έχει οριστεί ημερομηνία έκδοσης.