ΕΥΖην

Την υπέροχη βίλα "La Verbanella" αγόρασε η Donatella Versace έναντι €5 εκατ. (pics)


Την υπέροχη βίλα "La Verbanella", μία από τις πλέον πολυτελείς βίλες στη λίμνη Ματζόρε, στην Ιταλία, απέκτησε η Donatella Versace (Ντονατέλα Βερσάτσε).

Η βίλα, που είναι επίσης γνωστή με το όνομα Villa Mondadori, αγοράστηκε από τη διάσημη σχεδιάστρια έναντι ποσού σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο μεσιτικό γραφείο.

Η βίλα ανήκε στην οικογένεια Μονταντόρι, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου εκδοτικού οίκου, την οποία είχε αγοράσει τη δεκαετία του 1920.

La Verbanella

Έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους, όπως τον Ουόλτ Ντίσνεϊ, τον Ζορζ Σιμενόν ή τον Τόμας Μαν, που έβαλαν την υπογραφή τους στον τοίχο πάνω από το τζάκι.

Το οίκημα έκτασης 1400 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ακριβώς πάνω στη λίμνη, στη βόρεια Ιταλία, και περιλαμβάνει έναν μεγάλο κήπο με πισίνα και περίπου 50 δωμάτια δωμάτια, 20 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

Η οικογένεια Versace πούλησε τον Σεπτέμβριο τον οίκο μόδας της στον αμερικανικό όμιλο Michael Kors, έναντι 1,83 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Βίλα La Verbanella

Η Donatella Versace παραμένει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, που ίδρυσαν το 1978 τα αδέλφια της Τζιάνι και Σάντο, και είναι επίσης μέτοχος της Capri Holdings Limited, όπως είναι το νέο όνομα της εταιρείας του Michael Kors.

Διαβάστε επίσης