Επιχειρήσεις

Την Κυριακή ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix


 Η Attica Bank είναι μέγας χορηγός του ATTICA BANK 3ου Run & Fun  Grand Prix (σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη), που διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο "ΕΥΕΞΙΑ"  (FEELGOOD SPORTS CLUB) και με πέντε δήμους της Αθήνας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ  (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.

Η τράπεζα καλεί όλον τον κόσμο να συνεισφέρει, λαμβάνοντας μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πεύκης / Λυκόβρυσης στις 14 Φεβρουαρίου!

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ, είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων σας) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων σας).

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές  και τα έπαθλα που διατίθενται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις