Πολιτική

Θεοδωράκης: Οι ψεκασμένες προτάσεις Καμμένου ρεζιλεύουν την Ελλάδα


Δριμεία κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή τις προτάσεις του Πάνου Καμμένου για νέες βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης, μέσω ανάρτησης του στα social media, τόνισε: "Για να μην χάσουμε εντελώς την λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας - γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία.

Όπως γελοία είναι η πρόταση για την δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και την Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;).

Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ. Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος.

Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στην χάραξη της εξωτερικής πολιτικής.

Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ. Τσίπρα", κατέληξε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης