Πολιτική

«Θέλεις Ζωή στη Βουλή;» το προεκλογικό σύνθημα στο διαδίκτυο της Πλεύσης Ελευθερίας


Mε ένα βίντεο, δύο παιδικές φωνές και με κύριο σύνθημα «Θέλεις Ζωή στη Βουλή;», η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εγκαινίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την προεκλογική καμπάνια του κόμματός της.

«Πριν από 4 χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιστώ αυτά που μου εμπιστεύθηκες: Την πατρίδα μας, τη δημοκρατία, τη ζωή μας. Είπα και έκανα, από τη θέση της προέδρου της Βουλής, αυτά που πίστευα και πιστεύω. Αυτά που θα έκανες και θα έλεγες και εσύ αν ήσουν στη θέση μου στη Βουλή», είναι το πρώτο μήνυμα της κ. Κωνσταντοπούλου προς τους πολίτες, στο βίντεο.

Την προεκλογική καμπάνια συνθέτουν μία σειρά από μικρά βίντεο από την κοινοβουλευτική δράση της κ. Κωνσταντοπούλου και άλλα κοινοβουλευτικά στιγμιότυπα.

«Θυμίζουμε τι έγινε και τι μπορεί να γίνει. Θυμίζουμε τι έγινε και κοιτάμε μπροστά. Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Για το μέλλον που μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί. Για τον κόσμο που μπορούμε να αλλάξουμε μαζί», είναι ακόμη ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους.

Η βασική μουσική που ντύνει όλα τα προεκλογικά βίντεο της Πλεύσης Ελευθερίας είναι το τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και οι βασικοί εκφωνητές είναι δύο μικρά παιδιά που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης