Αθλητικά

Τέλος ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ


Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Με την ΑΕΚ να βρίσκεται εκτός πρωταθλήματος (-14 βαθμούς) και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τελευταίο διάστημα, να μην είναι καλή, ο Εβρίτης τεχνικός υπέβαλλε χθες την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δήλωσή του ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία τους: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία.

Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».