Επιχειρήσεις

TÜV AUSTRIA HELLAS: Γιόρτασε τα 25 χρόνια παρουσίας της


Η TÜV AUSTRIA HELLAS, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των τεχνικών ελέγχων και της πιστοποίησης στη χώρα μας, γιόρτασε, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος), τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην Ελλάδα.

Στην κατάμεστη αίθουσα, μέσα από μια πρωτότυπη βιωματική εκδήλωση παρουσιάστηκε η πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της στην Ελλάδα έως και σήμερα, ενώ αναπτύχθηκαν οι στόχοι για το μέλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της πρέσβειρας της Αυστρίας στην Ελλάδα Hermine Poppeller, καθώς και με μια εμπνευσμένη παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, του Stefan Haas CEO του TÜV AUSTRIA GROUP, ο οποίος συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης του TÜV AUSTRIA GROUP και των δυσκολιών αλλά και επιτυχιών που είχε αυτή η πορεία.

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιώτη Πασχαλάκη, Προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία της πιστοποίησης προτύπων ασφάλειας και ποιότητας στους τομείς της ζωής μας και στα θαλάσσια σπορ.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα μια διαφορετική «συνέντευξη» με διαδραστικό χαρακτήρα. Ο CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς μέσα από μια on stage συνέντευξη στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα, ξεδίπλωσε το νήμα της ιστορίας, παρουσιάζοντας τους σημαντικότερους σταθμούς της TÜV AUSTRIA HELLAS στην πορεία της προς την κορυφή.

TUV HELLAS

Στη συνέχεια ο CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς, μίλησε, χρησιμοποιώντας μια προσωπική ιστορία από την επαγγελματική του πορεία στην εταιρεία, και περιέγραψε τις προκλήσεις και το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιάς υπογράμμισε: «Είμαστε ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα καθώς και το μεγαλύτερο κεφάλαιο που είναι οι άνθρωποί μας, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα με ορμή, δύναμη και επιτυχίες. Υποσχόμαστε να σας εκπλήξουμε θετικά τα επόμενα χρόνια».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

Στην αρχική φωτο, στιγμιότυπο από την oμιλία του CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννη Καλλιά