Αθλητικά

Συνεργασία Πανελληνίου και Δήμου Αθηναίων για δωρεάν άθληση δημοτών


Δωρεάν συμμετοχή σε οκτώ προγράμματα του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του στο Πεδίον του Άρεως, εξασφάλισε για τους δημότες του ο Δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τα προγράμματα είναι τα εξής: Γυμναστική για ενήλικες δημότες, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας, μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα pilates, γιόγκα, πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, μαθήματα ξιφασκίας και επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ). Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο -τις πρωινές ώρες- και απευθύνονται σε ενήλικες δημότες της Αθήνας.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου αλλά και μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών του στο λινκ https://eservices.cityofathens.gr/ με χρήση των κωδικών Taxisnet.

«Η άθληση ως μέρος της καθημερινότητας συνδέεται με την υγεία και το ευ ζην, γι' αυτό και στον Δήμο Αθηναίων πιστεύουμε ότι όλοι οι δημότες, ανεξαρτήτως εισοδήματος, πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ευχαριστώντας «θερμά τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μας, τον Πανελλήνιο, για αυτή τη δημιουργική και πολύτιμη συνεργασία».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις