Επιχειρήσεις

Συνεργασία Lamda και ΕΤΕ για τα οικόπεδα δίπλα στο The Mall


Μετά από ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η «LAMDA DEVELOPMENT S.A.» τοποθετήθηκε σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν σε συμφωνία απόκτησης ακινήτων από την Εθνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ανακοινωθέν, επιβεβαιώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης και Προθέσεων (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) με το οποίο η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» διατυπώνει την πρόθεση να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Π.Δ. για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», υπό την προϋπόθεση ότι θα της καταβληθεί το ποσό των 11.000.000 €, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία των ακινήτων της (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική της απαίτηση από το τίμημα αγοραπωλησίας που της οφείλεται από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.).

Το παραπάνω ποσό, όπως έγινε γνωστό, αναλαμβάνουν δεσμευτικά την υποχρέωση να καταβάλουν πλήρως η «LAMDA DEVELOPMENT S.A.» και η «LAMDA OLYMPIA VILLAGE SMSA», ώστε να ολοκληρωθεί η σύναψη της οριστικής συμφωνίας.

Μόλις ολοκληρωθεί η οριστική συμφωνία, η εταιρία θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις