Επικαιρότητα

Συνεδριάσεις για κρυπτονομίσματα μέσα σε ξεχωριστά και πανάκριβα αμάξια!


 Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν να κάνουν τις συνεδριάσεις τους οι ‘’πιστοί’’ των κρυπτονομισμάτων και αντί για γραφεία, επέλεξαν να τα ‘’λένε’’ μέσα σε πανάκριβα αυτοκίνητα. 

Ειδικότερα, ιδιοκτήτης πολυτελών αυτοκινήτων, εκτός από πελάτες για γάμους γενέθλια, μπάτσελορ πάρτυ, βρήκε νέο κοινό που  πραγματοποιούν συνεδριάσεις σχετικές με το Bitcoin.

Σήμερα, όπως μεταδίδει το newmoney.gr,  βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Hilton Midtown στο Μανχάταν, επιτηρώντας τις τρεις Lamborghini – η μια σε λαμπερό πορτοκαλί, η άλλη σε μπλε μαρέν και η τρίτη σε μαύρο - που η Broadway SuperCars είχε νοικιάσει στο BitMex για την ημέρα. Ο Νούρι αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα είχε πληρώσει η εταιρεία διαπραγμάτευσης κρυοτπονομισμάτων, αλλά δήλωσε ότι μια μίσθωση όπως αυτή κοστίζει συνήθως περίπου $1.000.

Τα φανταχτερά αυτοκίνητα που συμβολίζουν την πλούσια κατανάλωση μεταξύ των αληθινών πιστών του Bitcoin προκάλεσαν μια ανησυχία νωρίτερα, καθώς έκοβαν βόλτες στους δρόμους κοντά στο ξενοδοχείο. Ένα άλλο κόλπο ήρθε από μια εταιρεία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Genesis Mining. Η εταιρεία προσέλαβε ηθοποιούς για να απεικονίσει τους ασεβείς τραπεζίτες που θα χάσουν τις θέσεις τους στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών όταν η τεχνολογία του blockchain επικρατήσει στον τομέα αυτό.

Τα τεχνάσματα δείχνουν ότι η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Bitcoin, καθώς έσπασε την κυριαρχία των κλασικών νομισμάτων πέρυσι, παραμένει ζωντανή και σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα έπεσε περισσότερο από 50% από την κορυφή του Δεκεμβρίου, όταν άγγιξε σχεδόν τα $ 20.000.