Πολιτική

Συνάντηση της υφ. Ανάπτυξης με τον ΣΕΒ: "Η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων συνεχίζεται"


Το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης προχωράει με σταθερά βήματα, ενώ ταυτόχρονα έχει ενισχυθεί σημαντικά η βιομηχανική βάση της χώρας, καθώς, μετά από πολλά χρόνια, η Ελλάδα διαθέτει πλέον Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία.

Αυτό επισήμανε η υφυπουργός Ανάπτυξης 'Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Διοίκησης και στελέχη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

«Η σημερινή συνάντηση ήταν πολύ παραγωγική. Είναι σαφές πως με τον ΣΕΒ μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης της χώρας. Η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων συνεχίζεται. Η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης συνεχίζει την υλοποίηση των απαραίτητων δράσεων, ώστε να αυξηθεί η συμβολή της βιομηχανίας στο Α.Ε.Π. και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, όπως έχει δηλώσει και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε στην τοποθέτησή της η υφυπουργός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΣΕΒ ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ξηρογιάννης, ο διευθυντής του τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών Μιχάλης Μητσόπουλος και ο Senior Advisor στον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Τεχνολογίας & Καινοτομίας Χρήστος Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΣΕΒ