Πολιτική

Συμφωνία Εθνικής Πανγαία - Marriott για ξενοδοχείο στη Πάτρα


Με το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International που πρωτολάνσαρε ο γνωστός όμιλος τον Σεπτέμβριου του 2014 στο Μιλάνο θα λειτουργεί ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της Εθνικής Πανγαίας στην Πάτρα. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν με μορφή δικαιόχρησης (franchise agreement).  Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς.

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα. Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης.

Moxy Hotels

Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φωτεινά και ζωντανά λόμπι και ζεστή, μοντέρνα εξυπηρέτηση, το Moxy στοχεύει να εκπλήξει τους ταξιδιώτες με μια προσεγμένη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κος Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μια πόλη που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Marriott International, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον."