Κοινωνική Ευθύνη

Συμφωνία ΕΛΤΑ & ΕΣΗΕΑ για την παροχή βοήθειας σε άνεργους δημοσιογράφους


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχώρησαν στη σύναψη ανταποδοτικής συμφωνίας με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΕΣΗΕΑ – Μορφωτικό Ίδρυμα με την οποία αναλαμβάνουν την αποστολή δεμάτων σε συνεργασία με την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Συγκεκριμένα, μέσω ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος θα αποστέλλονται σε μηνιαία βάση δέματα με περιεχόμενο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες άνεργων δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων  των ΜΜΕ.

Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την «ΕΣΗΕΑ – Μορφωτικό Ίδρυμα» με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και την ευθύνη της δωρεάν διανομής στις οικίες τους αναλαμβάνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο πλαίσιο της ανταποδοτικής συμφωνίας με την ΕΣΗΕΑ για παροχή υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης μέσα από τα δελτία και τις δραστηριότητες της.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο και στο αίσθημα αλληλεγγύης εξακολουθούν να ανταποκρίνονται και να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες και τα σημαντικά κοινωνικά έργα που επιτελούνται.