Διεθνή

Συλλεκτική τσάντα «ουράνιο τόξο» για τον μήνα Pride από την IKEA US


Μια συλλεκτική τσάντα «ουράνιο τόξο», η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν του μήνα Pride, θα πωλείται από την 1η Ιουνίου στα IKEA στις ΗΠΑ, σε περιορισμένα κομμάτια.
   
Η κίνηση γίνεται σε συνεργασία της IKEA US με το Human Rights Campaign Foundation (HRCF), τη μεγαλύτερη οργάνωση στις ΗΠΑ που μοχθεί για ισοτιμία όλων των LGBT+.

Τα έσοδα από την αγορά αυτών των τσαντών για ψώνια θα ενισχύουν τις δραστηριότητες του HRCF: καινοτόμα εκπαίδευση και απευθείας συμβουλευτική με σχολεία, υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας για παιδιά, παρόχους υπηρεσιών για φιλόξενα και υποστηρικτικά σχολεία και κοινότητες σε LGBT+ νέους και τις οικογένειές τους.
   
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Human Rights Campaign Foundation για τον μήνα Pride» είπε ο μάνατζερ για θέματα διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης στην IKEA US, Ράφαελ Φανταούτσι.

«Η κουλτούρα μας επικεντρώνεται στην αξία της ομαδικότητας και συντροφικότητας. Πιστεύουμε ότι η ισότητα είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ότι όλες οι οικογένειες δημιουργήθηκαν ίσες. Ξέρουμε ότι ο καθένας μας αξίζει ένα σπίτι που να το λατρεύει και έναν χώρο εργασίας όπου μπορεί να είναι ο εαυτός του» τόνισε.

Διαβάστε επίσης