Επιχειρήσεις

Στον όμιλο Χατζηλαζάρου το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ


Το ιστορικό ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στο κέντρο της Αθήνας άλλαξε χέρια και ανήκει πλέον στον ροδίτικο ξενοδοχειακό όμιλο H Hotels Collection - Hatzilazarou Group. 

Το "Τιτάνια" ανήκε στη βρετανική εταιρεία L+R Hotels, όπως και τα άλλα δύο ξενοδοχεία που αγόρασε πρόσφατα όμιλος Hotels Collection | Hatzilazarou, τα Rhodes Bay Hotel και Elite Suites.

Το ιστορικό Titania Hotel σηματοδοτεί την προσθήκη του 8ου ξενοδοχείου στο δυναμικό του ροδίτικου γκρουπ και το πρώτο του εγχείρημα έξω από το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο. Με αυτήν την επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ακολουθώντας πιστά το όραμα του, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους. Σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις