Τουρισμός

Στον όμιλο Μήτση τα δυο Aldemar της Χερσονήσου


Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Aldemar Royal Mare και Aldemar Cretan Village από την Aldemar της οικογένειας Αγγελόπουλου στον όμιλο Μήτση, ο οποίος ενισχύει σημαντικά την παρουσία του στην Κρήτη, σε έναν από τους τουριστικούς προορισμούς πρώτης γραμμής.

Ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει επίσης ο ισραηλινός όμιλος Brown Hotels και το πολυεθνικό fund Cerberus. Η οικογένεια Αγγελόπουλου επέλεξε τον όμιλο Μήτση όχι μόνο βάσει προσφερόμενου τιμήματος, αλλά επειδή δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο πολλές 10ετίες και έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει περαιτέρω τα δύο συγκροτήματα, που βρίσκονται  στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

«Θέλαμε να υπάρξει συνέχεια» δήλωσε ο CEO της Aldemar Αλ. Αγγελόπουλος. «Οι ξένοι επενδυτές έρχονται για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά φεύγουν. Εμείς διαλέξαμε έναν άνθρωπο που είχε τη δύναμη και την όρεξη να κάνει το κάτι παραπάνω»

Στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Aldemar παραμένουν το Olympian Village στην Σκαφιδιά Ηλείας, το Knossos Royal στη Χερσόνησο και το Cretan Village στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα