ΕΥΖην

Στο Μονακό το ντεφιλέ της Alberta Feretti για τη resort συλλογή 2020


Στο Μονακό θα παρουσιάσει ο οίκος Alberta Feretti τη resort συλλογή 2020. Το ιταλικό brand προσκλήθηκε από τους διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, που θα διεξαχθεί 15 έως 19 Μαΐου.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό, μουσείο αφιερωμένο στην Επιστήμη της θάλασσας, το οποίο ιδρύθηκε το 1889 από τον πρίγκιπα Αλβέρτο Ι (1848–1922).

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Alberta Feretti θα είναι επίτιμη καλεσμένη της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, που οργανώνεται από το τοπικό επιμελητήριο, το οποίο φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας.

Το επίσημο γεγονός μόδας του Πριγκιπάτου του Μονακό στηρίζεται από το Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Σαρλίν, συζύγου του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄, την κυβέρνηση της χώρας, τη δημοτική αρχή του Μόντε Κάρλο και το γραφείο Τουρισμού.

Alberta Feretti Haute Couture S/S 2019

Tο Συμβούλιο Μόδας της χώρας, Chambre Monégasque de la Mode θα απονείμει στη σχεδιάστρια το βραβείο Made in Italy Fashion Award.

Τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν το 2015 σε ένδειξη αναγνώρισης της «εξαίρετης συνεισφοράς στη μόδα» και έχουν απονεμηθεί σε brand και προσωπικότητες, όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Φίλιπ Πλέιν, Versace, Kean Etro, Chiara Boni.

Η σχεδιάστρια Alberta Ferretti έχτισε μία αυτοκρατορία μόδας από μια μικρή μπουτίκ που άνοιξε στη γενέτειρά της, την παραθαλάσσια πόλη Κατόλικα στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα