Αθλητικά

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος με την UEFA


Η μεγάλη συνάντηση των "4" ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γίνει πραγματικότητα, μετά από πρωτοβουλία της UEFA και του υπουργείου Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Μαρινάκης (Ολυμπιακός), Σαββίδης (ΠΑΟΚ), Μελισσανίδης (ΑΕΚ) και Αλαφούζος (ΠΑΟ) θα συναντηθούν, την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποκλιμακωθεί η τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο:

"O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)".