Κοινωνική Ευθύνη

Στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Αρτου οι «Μύλοι Δάκου»


Για τρίτη  συνεχή χρονιά η αλευροβιομηχανία «Μύλοι Δάκου» στηρίζει το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στη διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων του όπου παρουσιάζεται η διαδρομή αιώνων του πιο πολύτιμου αγαθού σε κάθε σπίτι, του ψωμιού.

Το  Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου που εδρεύει στον Βαρνάβα Αττικής, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να γνωρίσουν μέσα από βιωματικές δράσεις τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, με την δημιουργία αρτοσκευασμάτων μέσω Workshops, εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θεματικών εκθέσεων.

Τα ποιοτικά άλευρα της βιομηχανίας Μύλοι Δάκου αποτελούν την ιδανική πρώτη ύλη παρασκευής ψωμιού και ζυμαρικών και για αυτό «πρωταγωνιστούν» στις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου.

Το Μουσείο Άρτου φιλοξενεί 3.000 διαφορετικά εκθέματα από όλη την ελληνική επικράτεια και από σαράντα άλλες χώρες. Με κεντημένα σχέδια, αναπαραστάσεις της καλλιέργειαςτης γης, παρουσιάσεις του κύκλου του ψωμιού και αγροτικών εργαλείων, η εταιρεία Μύλοι Δάκου συμμετέχει στο ξεχωριστό ταξίδι στην ελληνική και παγκόσμια παράδοση.

Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου, που εδώ και τέσσερις γενιές προσφέρει άριστης ποιότητας άλευρα σε επαγγελματίες και νοικοκυριά, συνδέοντας το όνομά της με τη χρήση εκλεκτών πρώτων υλών, συνδράμει ποκιλοτρόπως τις ξεχωριστές πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να φέρουν σε επαφή το κοινό με πολύτιμες αξίες και στοιχεία της ελληνικής παράδοσης.