Διεθνή

Στο δικαστήριο οι γιοι της Αρίθα Φράνκλιν για την περιουσία της


Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τον θάνατό της «βασίλισσας της Σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) και οι τελευταίες της επιθυμίες βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Σύμφωνα με την Daily Mail η δίκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.

Η βασίλισσα της σόουλ, η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ (Τed White II) πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν (Kecalf Franklin) και ο Έντουαρντ Φράνκλιν (Edward Franklin) τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014, που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο, χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό.

Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.

«Με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος πέθανε προτού να έχει τακτοποιήσει τις υποθέσεις του; Η απάντηση είναι όχι», δήλωσε ο δικηγόρος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Pat Simasko. «Αυτό μπορεί να διευθετηθεί ανά πάσα στιγμή ακόμη και στα σκαλοπάτια, στα μισά της δίκης. Και ελπίζω ότι θα γίνει. Η μετάβαση σε δίκη με ενόρκους είναι πόλεμος», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πέντε χρόνια, την περιουσία της θρυλικής σταρ χειρίζονταν κατά καιρούς τρεις προσωρινοί διαχειριστές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα