Επιχειρήσεις

Στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές εισήλθε το "Πλαίσιο", επένδυση €15 εκατ.


Εγκαινίασε νέο κατάστημα στην περιοχή του Ρέντη

Στην αγορά των λευκών ηλεκτρικών συσκευών εισήλθε το "Πλαίσιο", σηματοδοτώντας τη νέα δραστηριότητα με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας στην Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη, εχθές το βράδυ (26 Ιουνίου).

Το ύψος της νέας επενδυτικής κίνησης ανέρχεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ χρειάστηκαν πέντε με έξι χρόνια, προκειμένου να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί η διεύρυνση της εταιρείας στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της «Πλαίσιο» Κώστας Γεράρδος.

Το Πλαίσιο διαθέτει πλέον 24 καταστήματα. Σε πέντε από αυτά (Πέτρου Ράλλη, Δάφνη, Μεταμόρφωση, Αγία Παρασκευή, Καλαμαριά), αλλά και διαδικτυακά στο www.plaisio.gr, διατίθενται -πέρα από τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τα είδη τεχνολογίας- πλέον και οι λευκές ηλεκτρικές συσκευές.

«Αυτά τα πέντε καταστήματα έχουν τη νέα σύνθεση, τεχνολογία, ηλεκτρικά, έξυπνο σπίτι» είπε ο κ. Γεράρδος.

«Παράλληλα, υλοποιήσαμε και μία πολύ σοβαρή υποδομή. Στήσαμε ένα logistic center 10.000 τ.μ. και δημιουργήσαμε μία νέα Ακαδημία εκπαίδευσης μόνο για τα ηλεκτρικά και, έτσι, οι εργαζόμενοι πέρασαν από βιωματική εκπαίδευση. Θεωρούμε ότι θα δώσουμε μία νέα εμπειρία και έναν ενωμένο κόσμο τεχνολογίας και ηλεκτρικών συσκευών ως έναν νέο τρόπο ζωής» σημείωσε ο Κ. Γεράρδος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι η επόμενη μέρα του Πλαισίου. «Το Πλαίσιο δεν είναι εταιρεία μόνο με προϊόντα τεχνολογίας, αλλά εκπροσωπούμε πλέον έναν μοντέρνο τρόπο ζωής με συσκευές οι οποίες έχουν τεχνολογία, μιλάνε μεταξύ τους και προσφέρουν μία νέα εμπειρία στον καταναλωτή» τόνισε ο Κ. Γεράρδος.

«Η εταιρεία είναι συνώνυμη με την τεχνολογία. Στην παρούσα φάση, η μεγάλη κατηγορία που λέγεται ηλεκτρικές συσκευές, η οποία αποτελείται από πολλές υποκατηγορίες, ενσωματώνει μέσα της πάρα πολλές τεχνολογίες και είναι βασικό συστατικό του μέλλοντος ως έξυπνο σπίτι. Δεν μπορείς να έχεις έξυπνο σπίτι που είναι το μέλλον, χωρίς ηλεκτρικές συσκευές» υπογράμμισε.

«Πιστεύουμε ότι είναι η σωστή συγκυρία να επενδύσουμε και να κάνουμε νέα πράγματα και όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο κύμα» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Πλαισίου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρείας Πλαίσιο Γιώργος Γεράρδος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε τα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματός μας και την είσοδό μας στον τομέα των προηγμένων ηλεκτρικών συσκευών. Με αυτήν την κίνησή μας, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια του Πλαισίου όχι μόνο ως παρελθόν αξιοπιστίας, αλλά, κυρίως, γιορτάζουμε το νέο αναπτυξιακό μας ξεκίνημα. Τώρα, που επιστρέφουμε στην ανάπτυξη, μπαίνουμε και στα λευκά προϊόντα».

Διαβάστε επίσης