Επιχειρήσεις

Στις 15/11 η συζήτηση της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών για την Folli Follie


Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ένωσης των Επενδυτών, ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της FF Group.

Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών τονίζει ότι η συζήτηση επί της Αιτήσεως Προσωρινής Διαταγής, 56 μελών της Ενώσεως κατά της FOLLI FOLLIE και των Ορκωτών Ελεγκτών της, προσδιορίσθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Την ίδια ημέρα θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία εκδικάσεως της Αιτήσεως Συντηρητικής Κατασχέσεως, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών υπογραμμίζει ότι ο Διεθνούς Φήμης Οργανισμός Προστασίας Θεσμικών επενδυτών με άνω των 2000 μελών-θεσμικών επενδυτών ISS Institutional Shareholder Services Inc. θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ανακοίνωση απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη του παγκοσμίως με την οποία υιοθετεί την Ομαδική Αγωγή που θα κατατεθεί από την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι ενέργειες, ο επαγγελματισμός και η μαχητικότητα του παραπάνω Οργανισμού ISS αποτελούν Οδηγό για τα μέλη της Ένωσής , οι οποίοι οραματίζονται να δουν κάποτε και στην χώρα μας να προστατεύεται αποτελεσματικά και χωρίς χρονικές καθυστερήσεις η περιουσία των Επενδυτών από οποιουσδήποτε παραβιάζουν τον Νόμο , είτε είναι οι διοικήσεις των Τραπεζών είτε είναι οι μεγαλομέτοχοι κορυφαίων εταιρειών που δεν σέβονται τον επενδυτή-μέτοχό τους.

Σύμφωνα με την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών  όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στις Ομαδικές Αγωγές , ας επικοινωνήσουν άμεσα με το 210.3633104, ή να στείλουν mail στο info@helinas.gr ή στο info@kyroslawoffices.gr με την ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ FOLLI - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 20-11-2018 www.helinas.gr.