Κοινωνική Ευθύνη

Στήριξη ευπαθών οικογενειών με τρόφιμα από Μασούτη και Αρχιεπισκοπή


Μία νέα στρατηγική συνεργασία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας δημιουργείται μέσα από την ένωση των δυνάμεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.».

Με σκοπό έχει την υλοποίηση του Προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» για τη στήριξη οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας, πραγματοποιείται η συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσω της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» 

Κάθε μήνα η «Αποστολή» με τις αντίστοιχες Ιερές Μητροπόλεις θα παραδίδει σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες τρόφιμα που προσφέρει η εταιρεία.

Στην υλοποίηση της προγραμματικής συνεργασίας διανεμήθηκαν δέματα σε 1.040 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την Χαλκίδα και τα Γιάννενα.

Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί πάνω από 800.000 γεύματα.

Η  Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.