Ενέργεια

Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου και η Elpedison


Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου εισέρχεται και η Elpedison, προσφέροντας παράλληλα ειδική προσφορά για να προσελκύσει νέους πελάτες. Όπως επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η Elpedison είναι ο μοναδικός μέχρι σήμερα καθετοποιημένος παίκτης, δραστηριοποιούμενος, τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ρεύματος, που εισέρχεται στην αγορά αυτή για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών.

Εκπροσωπώντας ήδη μεγάλους πελάτες στη μέση πίεση φυσικού αερίου, η ELPEDISON προχώρησε από την 1η Ιανουαρίου 2018 και στη λιανική αγορά, έχοντας εντάξει μέχρι τώρα στο χαρτοφυλάκιό της, τόσο οικιακούς όσο και εμπορικούς πελάτες στη χαμηλή πίεση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Όπως δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας, Μισέλ Πικέ: «Στην ELPEDISON, κεντρικός άξονας όλων των δραστηριοτήτων μας, τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ενέργειας, είναι ο πελάτης. Με την είσοδό μας στη λιανική αγορά φυσικού αερίου και με την παροχή προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος αλλά, πλέον, και φυσικού αερίου, προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας, με τη σημαντική τεχνογνωσία των μετόχων μας, την εμπειρία των ανθρώπων μας, και πάντα, με συνέπεια και αξιοπιστία.»