ΕΥΖην

Στην κορυφή των πωλήσεων το βιβλίο του Μάθιου Πέρι


Το βιβλίο ζωής του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) με τίτλο "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του μετά την αιφνίδια φυγή του από τη ζωή του σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Mάλιστα οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) "The Woman in Me".

Στις περισσότερες από 250 σελίδες ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τα σκοτεινά μονοπάτια του εθισμού, αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα.

«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος - και μακριά από την «ασθένεια» του εθισμού - για να τα γράψω όλα αυτά. Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους» είχε αναφέρει στο PEOPLE το 2022.

Το βιβλίο "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα