Επικαιρότητα

Στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz GLC


Η αποκλειστικά υβριδική νέα Mercedes-Benz GLC, είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στην ελληνική αγορά.

Η νέα γενιά της Mercedes-Benz GLC είναι διαθέσιμη πλέον στην Ελλάδα, με το γερμανικό μοντέλο να εμφανίζεται μεγαλύτερο, τεχνολογικά αναβαθμισμένο και πλέον αποκλειστικά υβριδικό.

Παράλληλα, η κίνηση του premium SUV μεταδίδεται στους και 4 τροχούς, ενώ φέρει κινητήρες βενζίνης ή diesel, με ήπια υβριδική ή plug-in υβριδική τεχνολογία.

Από την άλλη, η Mercedes-Benz GLC μεγάλωσε σε διαστάσεις και προσφέρει καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή. Το μήκος της φτάνει τα 4,72 μέτρα, ενώ το πλάτος της παρέμεινε σταθερό στα 1,89 μέτρα, με το μεταξόνιο της να αγγίζει πλέον τα 2,88 μέτρα. 

Επιπλέον, είναι αισθητός ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, ο οποίος έχει χωρητικότητα 620 λίτρων. Προφανώς στο εσωτερικό της νέας GLC ξεχωρίζει η οθόνη των 12,3 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και η δεύτερη οθόνη 11,9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. 

Αναμενόμενα η Mercedes-Benz GLC συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του συστήματος πολυμέσων MBUX. Την ίδια στιγμή, η λειτουργία «Transparent Bonnet» προσφέρει στον οδηγό ορατότητα κάτω από τους μπροστινούς τροχούς. Σε ποιες εκδόσεις όμως είναι διαθέσιμη η νέα GLC και κυρίως πόσο κοστίζει;

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα