Τουρισμός

Στην αλυσίδα The Luxury Collection της Marriott το Patmos Aktis Suites & Spa,


Στo brand The Luxury Collection της Marriott International εντάχθηκε το πολυτελές ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, που ανακαινίζεται εκ βάθρων και αναμένεται να λειτουργήσει από τον Μάιο του επομένου έτους. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν ήδη σχετική συμφωνία.

 Το συγκρότημα περιλαμβάνει ξενοδοχείο με 56 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Το 2025 θα επεκταθεί, με την ανέγερση νέου κτιρίου και κατοικιών σε παρακείμενη έκταση που έχει ήδη αγοραστεί.

Θα είναι το πολυτελέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάτμου,η οποία τα τελευταία χρόνια προσελκύει τουρισμό high class.

To Patmos Aktis Suites & Spa ανήκει στο ελληνικό επενδυτικό fund SMERemediumCap (SMERC). Μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνία με την Marriott International ο πρόεδρος του SMERemediumCap (SMERC) Νίκος Καραμούζης δήλωσε:

«Το άνοιγμα του Patmos Aktis, Luxury Collection Resort & Spa θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο για το νησί της Πάτμου και στρατηγικό επίτευγμα για το ξενοδοχείο. Μέσω της συμμαχίας με ένα διεθνούς φήμης brand στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας, προσβλέπουμε στην ανάδειξη της φήμης της Πάτμου  ως τουριστικού προορισμού με υψηλές προδιαγραφές, και στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ad Hoc Hospitality Consultants, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη νέα εποχή που διανοίγεται για την Πάτμο».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις