Ασφαλιστική Αγορά

Στη στεριά βγήκε η Blue Aigaion - οι τελευταίες συμφωνίες


H Blue Aigaion Insurance Solutions συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στη τοπική και ξένη αγορά της Μέσης Ανατολής προσφέροντας ασφαλίσεις και αντασφαλίσεις Γενικής και Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης καθώς και Ασφαλίσεις Ευθύνης Στελεχών και Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών σε πληθώρα επαγγελματικών κατηγοριών με ιδιαίτερα υψηλά κεφάλαια κάλυψης και πάντοτε σε συνεργασία με συνεργαζόμενα Συνδικάτα των Lloyd’s Λονδίνου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των ασφαλιστικών αυτών συμβολαίων αφορούν χερσαίους κινδύνους πέραν των θαλάσσιων κινδύνων, τους οποίους η εταιρεία παραδοσιακά προσφέρει.

Η Blue Aigaion πρόσφατα ασφάλισε με πλήρες πρόγραμμα την αστική ευθύνη του Καυταντζόγλειου Εθνικού Σταδίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης την αστική ευθύνη παρουσίασης και εκδήλωσης της Mercedes – Benz στην Μαρίνα Φλοίσβου.

H επιτυχημένη πορεία  της Blue Aigaion συνεχίζεται με την ασφάλιση των εμπορικών/ακτοπλοϊκών λιμένων Βόλου και Ραφήνας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνεργασία με λιμενικούς φορείς για την ασφάλιση πολλών ακόμη λιμένων.

Παράλληλα, συνεχίζεται αμείωτα η εκ του νόμου υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης τουριστικών λιμένων και καταφυγίων σε όλη την ελληνική επικράτεια όπως στην Κω, Νάξο, Κέρκυρα, Σκύρο, Πόρο, Μυτιλήνη, Κρήτη και άλλες. 

Η εικοσαετής ανοδική εξέλιξη της  «AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.» συνεχίζεται μετά το 2015 από την Blue Aigaion Insurance Solutions, έχοντας διατηρήσει τα εξειδικευμένα στελέχη και το προσωπικό της. 

Επίσης, διατηρεί αυτόνομο τμήμα ζημιών και αποζημιώσεων και χειρίζεται τοπικά τις περισσότερες περιπτώσεις ασφαλιστικών απαιτήσεων.