Ελλάδα

Στη Σούδα πτήση από το Βελιγράδι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης


πλημμύρισαν ρέματα στη Βουλιαγμένη

Η έντονη βροχόπτωση έπληξε το μεσημέρι περιοχές της Αττικής και δημιούργησε προβλήματα στις μετακινήσεις και στις μεταφορές

Συγκεκριμένα λόγω ισχυρής καταιγίδας πάνω από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πτήση της Aegean από το Βελιγράδι προς την Αθήνα, προσγειώθηκε στη Σούδα, ενώ σημειώθηκαν καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων.

Oι έκτακτες καιρικές συνθήκες πάνω από το αεροδρόμιο της Αθήνας δεν επέτρεψαν στην πτήση Α3977 της Aegean από το Βελιγράδι να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος, η οποία είχε προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 13.55. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι λόγω καιρικών συνθηκών θα προσγειωθούν στη Σούδα, όπως και έγινε, ενώ πλέον το αεροπλάνο έχει ήδη αναχωρήσει εκ νέου από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα. 

Παράλληλα η δυνατή μπόρα στη Βουλιαγμένη πλημμύρισε ρέματα χωρίς ευτυχώς μεγαλύτερα προβλήματα για τους κατοίκους

Ωστόσο έντονα φαινόμενα αναμένονται και τις απογευματινές ώρες έως το βράδυ της Τρίτης καθώς και οι περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων είναι η Θράκη, η κεντρική Ελλάδα (Θεσσαλία, Δυτ Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα), ορεινή Πελοπόννησος και Δωδεκάνησα.

Διαβάστε επίσης