Επιχειρήσεις

Στη Morgan Stanley 0,7% του Μυτιληναίου


Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις διεθνών επενδυτικών χαρτοφυλακίων στη μετοχή του ομίλου Μυτιληναίου, η οποία κινείται πλέον σε ιστορικά υψηλά επίπεδα τιμών.

Χθες σημαίωσεν έο ιστορικό υψηλό στα  22,66 ευρώ. Ομ,ως αυτό δεν αποθάρρυνε τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι προφανώς βλέπουν σπουδαίες επιχειρηματικές προοπτικές στον Μυτιληναίο και περιθώρια περαιτέρω ανόδου της μετοχής του.

Στις μετασυνεδριακές δημοπρασίες μεταβιβάστηκε πακέτο 1,02 εκατομμυρίων τεμαχίων, στα 22,66 ευρώ ανά μετοχή και με συνολικό τίμημα 23,1 εκατ. ευρώ. Οι μετοχές αυτές αντιστοιχούν σε 0,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από το χαρτοφυλάκιο ιδίων μετοχών που διαθέτει η εταιρεία "Μυτιληναίος"

Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο αγοράστηκε από χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται η  Morgan Stanley. Επισημαίνεται ότι μεγάλες τοποθετήσεις  στον Μυτιληναίο έχει πραγματοποιήσει και η Fairfax, που είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εισηγμένης.Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη η εισηγμένη εγκαινιάζει την περίοδο ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων 2022 με τις προσδοκίες της αγοράς να είναι υψηλές.

Χθες διακινήθηκαν άλλα δύο  πακέτα 28.999 και 30.000 μετοχών στην τιμή των 22,22 ευρώ 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα