Κοινωνική Ευθύνη

Στέλνει τα στελέχη του για μεταπτυχιακό ο Φουρλής


Ειδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (Fourlis Retail MBA) σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης αποκλειστικά για τα στελέχη του υλοποίησε ο όμιλος Φουρλή. Όπως αναφέρει η διοίκηση του ομίλου, η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μία πολύ μεγάλη επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.  Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τη σταθερή βούληση του ομίλου να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό των δικών του ανθρώπων, αλλά και τη διαχρονική δέσμευσή του απέναντι στους καταναλωτές για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πιο αναλυτικά, δημιούργησε και υλοποιεί από το 2016, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που αφορά τον κλάδο της Λιανικής (FOURLIS Retail MBA Program) και απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου FOURLIS, IKEA Housemarket, INTERSPORT, THE ATHLETES FOOT, Trade Logistics, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται. 
 
Τα μαθήματα διδάσκονται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς αλλά και επαγγελματίες του ομίλου FOURLIS ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων ολοκληρώνεται μετά από περίπου 2,5 χρόνια.

Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται πως ο "όμιλος FOURLIS μεριμνώντας πάντα προς όφελος των εργαζομένων του, βασίζεται σε αυτούς, στον ενθουσιασμό τους, την αφοσίωση τους και παρέχει ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ασφαλή εργασία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα".

Διαβάστε επίσης