Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει


Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, ανέφερε στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι «δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και ακριβώς αυτό θα κάνω»

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ για αυτούς τους μήνες. Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει από πάρα πολλά μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα πέρυσι. Περάσαμε 2 διασπάσεις και μια πορεία μεγάλης μεταβλητοτητας μέχρι να φτάσουμε στο μονο ψηφοδέλτιο που επέλεξε η κοινωνία. Και γι' αυτό πρέπει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι περήφανα για τον εαυτό τους» είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους, κομματικές δαπάνες απέναντι σε εμάς που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, απέναντι σε εκείνους καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%» συνέχισε για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει , αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού, είναι μια επιλογή που σε μια εκλογική διαδικασία που ο πρωθυπουργός ανέδειξε σε αφήγημα περι σταθερότητας ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει έν κινήσει. Για έναν νέο άνδρα που ήρθε με την καθαρότητά του για να φέρει αξίες».

«Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και ακριβώς αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε, εκσυχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς. Αυτό το κίνημα που παρά τις αντίξοες συνθήεκς άντεξε μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα. Είμαι υπερήφανος για όλες και όλους» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα