Τουρισμός

Στα κέντρα ευεξίας της Aegeo Spas οι Ρώσοι κοσμοναύτες για αποκατάσταση


Συμφωνίας με το Κέντρο Αεροδιαστημικής Ιατρικής Ρωσίας υπέγραψαν τα κέντρα ευεξίας της Aegeo Spas, με αντικείμενο τη συνεργασία για την αποκατάσταση Ρώσων Κοσμοναυτών μετά την επιστροφή τους από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
 
Αντιπροσωπεία της Aegeo Spas με επικεφαλής τον Team Leader Ζαχαρία Χνάρη, υποδέχτηκε τους εν ενεργεία Ρώσους κοσμοναύτες, αλλά και τον γενικό διευθυντή του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής Ρωσίας, στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο, ενώ το παρών έδωσαν και οι εν ενεργεία Ρώσοι κοσμοναύτες Αντόν Σκάπλεροφ και Σεργκέι Προκόπιεφ.
 
Οι δύο αντιπροσωπείες, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την τακτική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την ανταλλαγή πληροφοριών, την επιστημονική ενημέρωση για καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, όπως και την από κοινού υλοποίηση προγραμμάτων αποκατάστασης.
 
Οι δυο πλευρές, σε κλίμα φιλίας και συνεργασίας, αντάλλαξαν αναμνηστικά επιβεβαιώνοντας τους κοινούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες, ενώ οι Ρώσοι κοσμοναύτες και οι συνοδοί τους επισκέφτηκαν το μοναδικό Hammam Spa όπου και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Διαβάστε επίσης