Τουρισμός

Σουηδικός όμιλος αγόρασε τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα


Ο σουηδικός όμιλος Nordic Leisure Travel Group (NLTG) που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Sunwing Makrigialos Beach στην Κρήτη, Sunwing Kallithea Beach στη Ρόδο και Ocean Beach Club στην Κρήτη (ξανα)γίνεται ιδιοκτήτης τους: Τα είχε πουλήσει προ 15ετίας στο λονδρέζικο fund τουριστικών επενδύσεων Westfort Capital και τώρα τα επαναγοράζει, εκσυγχρονισμένα και αναβαθμισμένα.

Τα τρία ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχουν συνολικά περί τα 800 δωμάτια με δυναμικότητα 1.930 κλινών.. Είναι από τα πιο δημοφιλή concept ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιο του Nordic Leisure Travel Group, ο οποίος περιλαμβάνει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Σκανδιναβίας( Ving, Spies και Tjäreborg) απέκτησε τα concept ξενοδοχεία από τη Westfort Capital Ltd.

«Τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή μας, είναι επίσης πολύ σημαντικά για το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο», δήλωσε ο Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του Nordic Leisure Travel Group. «Με αυτήν την αγορά, όχι μόνο διασφαλίζουμε τα ξενοδοχεία για το μέλλον, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία να επενδύσουμε και να τα αναπτύξουμε περαιτέρω».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα