Ελλάδα

Σοκαριστικές εξελίξεις στη Βραζιλία: Βλέπουν έγκλημα πάθους στην υπόθεση Αμοιρίδη


Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκο Αμοιρίδη, καθώς οι αρχές "βλέπουν" έγκλημα πάθους πίσω από την δολοφονία του! Αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλαβει την έρευνα εντόπισαν, σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, κηλίδες αίματος σε καναπέ στο σπίτι που ο διπλωμάτης βρέθηκε με τη  γυναίκα του, στην περιοχή Ιγκουάτσου. Ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε στο σπίτι πριν μεταφερθεί με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει την 21η του μήνα, γράφουν τα βραζιλιάνικα Μέσα.

Ο καναπές που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε ο Αμοιρίδης θα μεταφερθεί για έρευνα. Πλέον η αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει πώς μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα του πρέσβη. Η ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο θα γίνει με οδοντιατρικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/12 ο στρατιωτικός με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε δεσμό η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, συνοδευόμενος από δικηγόρο.Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν ο στρατιωτικός κλήθηκε ως ύποπτος ή ως μάρτυρας