Οικονομία

Οι προοπτικές ανάπτυξης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στο επίκεντρο επαφών του ΤΑΙΠΕΔ


Τον Βόλο επισκέπτεται σήμερα η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Πολίτη, στο πλαίσιο των επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες όπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου υπό τη διαχείριση του Ταμείου.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΤΑΙΠΕΔ, τα στελέχη της διοίκησης θα επισκεφθούν το λιμάνι της Βόλου και θα έχουν επαφές, μεταξύ άλλων, με την πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Βιολέττα Μήτρου, τον διευθύνοντα σύμβουλο Σωκράτη Αναγνώστου και με τους εργαζόμενους, για να συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του. Θα έχουν επίσης συναντήσεις με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, η επίσκεψη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στον Βόλο υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, όπως είναι τα λιμάνια, ενισχύοντας παράλληλα τους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις