ΕΥΖην

Σειρά στο Netflix γίνεται το "The Lying Life of Adults" της Έλενα Φεράντε (video)


Για την παραγωγή σειράς βασισμένης στο "The Lying Life of Adults", του πιο πρόσφατου μυθιστορήματος της Έλενα Φεράντε θα συνεργαστούν το Netflix και η Fandango στην Ιταλία.

Το βιβλίο, το οποίο έγινε αμέσως best seller στην Ιταλία μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2019, θα κυκλοφορήσει σε 25 χώρες την 1η Σεπτεμβρίου και θα εκδοθεί στα Αγγλικά από τις Europa Editions U.S. και UK.

Η ιστορία ακολουθεί μια νέα γυναίκα, την Τζοβάνα, στη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία τη δεκαετία του 1990 σε δύο πόλεις που συνυπάρχουν σε μία, τη Νάπολη της φινέτσας και τη Νάπολη της χυδαιότητας και της υπερβολής.

«Μετακινείται ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, αποπροσανατολισμένη από το γεγονός ότι, είτε είναι πάνω είτε κάτω, καμία πόλη δεν φαίνεται να προσφέρει απαντήσεις ή διαφυγή».

Η Φεράντε ανακηρύχθηκε ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της χρονιάς του 2016 από το περιοδικό TIME και θεωρείται μία από τους πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες συγγραφείς του 21ου αιώνα στον κόσμο.

Η Fandango είναι μεταξύ των ιταλικών εταιρειών, μαζί με τη Wildside, που συνεργάστηκαν προηγουμένως με το Rai και το HBO στην τηλεοπτική σειρά "My Brilliant Friend" με βάση την Τετραλογία της Νάπολης της Έλενα Φεράντε.

Διαβάστε επίσης