Διεθνή

Σε αλυσίδα εστιατορίων με υγιεινό φαγητό επένδυσε η Όπρα Γουίνφρεϊ


Στην επέκταση αλυσίδας εστιατορίων, «True Food Kitchen», που εστιάζει στο υγιεινό φαγητό επένδυσε η δισεκατομμυριούχος σταρ της τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ως εταιρεία που την έχουμε» δήλωσε σε συνέντευξη η Κριστίν Μπαρόν, διευθύνων σύμβουλος της True Food Kitchen. Η Γουίνφρεϊ θα συμμετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο και θα βοηθήσει στην εταιρική στρατηγική, πρόσθεσε. Η εταιρεία αρνήθηκε να πει το ποσό που επένδυσε η Γουίνφρεϊ, λέγοντας μόνο πως ήταν σημαντικό.

«Μου αρέσει να φέρνω κοντά τους ανθρώπους γύρω από ένα καλό γεύμα» ανέφερε η Γουίνφρεϊ σε δήλωσή της την Τετάρτη. «Όταν έφαγα για πρώτη φορά στην True Food Kitchen, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από το πάθος της ομάδας για υγιεινή διατροφή και φυσικά, από το νόστιμο φαγητό, που κατάλαβα πως θα ήθελα να ήμουν μέρος του μέλλοντος της εταιρείας».

Τα έσοδα της True Food Kitchen θα είναι περίπου 170 εκατομμύρια δολάρια φέτος, ενώ οι μέσες πωλήσεις των καταστημάτων υπερβαίνουν τα 7,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, δήλωσε η Μπαρόν. Το True Food, που ιδρύθηκε το 2008, διαθέτει 23 εστιατόρια σε 10 πολιτείες.