ΕΥΖην

Roller Coaster χωρίς ουρλιαχτά; Κι όμως, γίνεται! (video)


Θα μπορούσατε να "βολτάρετε" με ένα τρενάκι roller coaster χωρίς να... ουρλιάξετε; Φαίνεται πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μάλιστα, σε ένα θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία, όσοι το επιτυγχάνουν, επιβραβεύονται!

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video!

Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, το θεματικό πάρκο Fuji-Q Highland κοντά στο Τόκιο "τρέχει" έναν τέτοιο διαγωνισμό για τους επισκέπτες.

Όταν το θεματικό πάρκο άνοιξε ξανά τον προηγούμενο μήνα, ζήτησε από τους επισκέπτες να αποφύγουν να ουρλιάζουν στα τρενάκια που ανεβοκατεβαίνουν, καθώς σταγονίδια από το στόμα μπορεί να εξαπλώσουν μικρόβια.

Καθώς αυτό είναι, ομολογουμένως, αρκετά δύσκολο σε τόσο υψηλές ταχύτητες, είτε λόγω τρόμου, είτε λόγω ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια μιας απότομης πτώσης του roller coaster, το Fuji-Q Highland παρέχει κάποια κίνητρα για να κρατήσουν οι τολμηροί αναβάτες τα στόματά τους κλειστά.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε μία πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους επισκέπτες του. Όσοι μπορούν να κρατήσουν τις κραυγές τους και να παρουσιάσουν τα καλύτερα ή πιο αστεία αποδεικτικά στοιχεία, λαμβάνουν δωρεάν ημερήσιες κάρτες εισόδου στο πάρκο.

Χρησιμοποιώντας τα hashtags #KeepASeriousFace ή #SmileFace, οι επισκέπτες μπορούν να δείξουν πώς «ουρλιάζουν μέσα τους», ενώ είναι πάνω σε roller coaster και διατηρούν μια στωική, σύνθετη έκφραση ενώ τα βαγόνια ανεβαίνουν, βυθίζονται και περιστρέφονται με τρομακτικές ταχύτητες.

Για να δώσει λίγη έμπνευση, το πάρκο κυκλοφόρησε ένα βίντεο δύο ανδρών με κοστούμια, που δεν αντιδρούν καθόλου. Είναι απόλυτα σοβαροί, το βίντεο όμως είναι μάλλον κωμικό...

Διαβάστε επίσης