ΕΥΖην

"Remember This", το τραγούδι των Jonas Brothers για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Οι Jonas Brothers θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα μείνουν και μουσικά αξέχαστοι.

Το προηγούμενο Σάββατο το συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο του single "Remember This", το οποίο θα κυριαρχεί στην κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο από το NBC Universal αυτό το καλοκαίρι.

Οι Jonas Brothers παρουσίασαν επίσημα το τραγούδι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης από το NBC της πρώτης βραδιάς των trials, για τα αγωνίσματα στίβου των αθλητών που διεκδικούν θέση στην Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν στις 23 Ιουλίου.

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση «In-Games» του τραγουδιού που θα περιλαμβάνει νέους στίχους εμπνευσμένους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ομάδα των ΗΠΑ.

Οι αδερφοί Τζόνας θα είναι επίσης οι πρωταγωνιστές στην ειδική εκπομπή «Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers» του NBC στις 21 Ιουλίου δύο ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Οι τρεις αδελφοί, Νικ 28 ετών, Τζο 31 ετών και Κέβιν 33 ετών θα προπονηθούν από τους καλύτερους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ για να αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.

«Remember This» είναι επίσης ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας διάρκειας 44 ημερών των The Jonas Brothers που ξεκινά στις 20 Αυγούστου στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε επίσης