Αγορές

Ράλι της Attica Bank, +78% σε μια εβδομάδα - και συνεχίζει!


Συνεχίζεται το ράλι της μετοχής της Attica Bank, που ξεκίνησε μετά την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από το γκρουπ Καϋμενάκη-Μπάκου-Εξάρχου για συμμετοχή στην ΑΜΚ της τράπεζας, με εισφορά 100 εκατ. ευρώ.

 Με μεγάλο όγκο συναλλαγών η μετοχή ανεβαίνει αλματωδώς και σε 6 συνεδριάσεις έχε καταγράψει άνοδο 78%! Σήμερα συνεχίζει με +10,7% (στα 0,145 ευρώ), προσελκύοντας έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.

  Σε μία ώρα συνεδρίασης έχουν αλλάξει χέρια 1,58 εκατομμύρια μετοχές της τράπεζας, που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών.

Το ενδιαφέρον των "εφοπλιστών" σε συνδυασμό με τις διαβεβαιώσεις της Ellington ότι παραμένει στο παιχνίδι και ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, δημιουργεί βεβαιότητα για επιτυχή ολοκλήρωση του σχεδίου κεφαλαιακής ενίσχυσης και "ανάταξης" της Attica Bank - γεγονός που αποτυπώνεται στην πορεία της μετοχής της.

Οπως επισημαίνεται σε χθεσινό ρεπορτάζ του Sofokleousin, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Attica Bank δείχνουν η ΤτΕ και η ΕΚΤ, που επιθυμούν τη δημιουργία ενός ακόμη ισχυρού πόλου στην ελληνική αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για περιτέρω ενίσχυση του ανταγωνισμού.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα