Πολιτική

Πυρά ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις


«Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, καταγγέλλει συλλήβδην τις δημοσκοπήσεις, ότι δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα, επειδή δεν ταιριάζουν με το πολιτικό του αφήγημα και δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται με μεγάλη διαφορά. Σήμερα εμφανίζεται να πανηγυρίζει για μέτρηση της MRB», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Το αστείο είναι δε, ότι κάνει σύγκριση με τις προηγούμενες μετρήσεις τις οποίες κατήγγειλε ως αναξιόπιστες. Βεβαίως από τη μέτρηση, προβάλλει τα στοιχεία που θέλει κι αποκρύπτει το σημαντικότερο εύρημα που δείχνει στην εκτίμηση ψήφου, τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9 μονάδες (34.9% εναντι 25.9%).

Είναι και αυτό το στοιχείο αναξιόπιστο;», συνεχίζει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει: «Όλες οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό δείχνουν την ίδια εικόνα, η οποία δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα που προσπαθούν να κατασκευάσουν ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες και διαχειριζόμενη συνεχείς κρίσεις, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναζητήσει τα αίτια της πολιτικής του απαξίωσης, όχι σε άλλους, στον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει».

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις