Επιχειρήσεις

Public-MediaMarkt: Νέα επένδυση σε δύο καταστήματα στην Αττική


Με δύο ανανεωμένα καταστήματα «Νέας Γενιάς», στη Λεωφόρο Συγγρού και στο Μαρούσι, τα Public και η MediaMarkt εντείνουν την συνεργασία που ξεκίνησαν μαζί, για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Η επένδυση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ξεπέρασε συνολικά το 1 εκατ. ευρώ, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης και κοινής πρότασης, που περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, αλλά και είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ανανεωμένα καταστήματα είναι ενδεικτικά της ολοκληρωμένης εμπειρίας αγορών που στο μέλλον θα φέρνουν μαζί τα δύο brands, μέσα από την αναβάθμιση συνολικά 13 καταστημάτων MediaMarkt σε υπερσύγχρονα Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς».

Τα δύο αναβαθμισμένα καταστήματα Public-MediaMarkt σε Λεωφόρο Συγγρού και Μαρούσι υποδέχθηκαν πάνω από 12.000 επισκέπτες. «Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αναδεικνύουν τη δυναμική της συνεργασίας μεταξύ των Public και της MediaMarkt, που απαντούν Μαζί, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Ακόμη περισσότερο, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή τους να προσφέρουν τα ίδια κορυφαία προϊόντα με περισσότερες από 10.000 επιλογές και τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές από όλα τα σημεία επαφής, την υποστήριξη από μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα, αλλά και νέους ευέλικτους τρόπους πληρωμής» σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Public