Επιχειρήσεις

Public-Media Markt: Ανάπτυξη με νέο μοντέλο καταστημάτων


Με ένα νέο μοντέλο καταστημάτων που αποτελεί συνδυασμό των Publicκαι  τωνMedia Markt ο όμιλος Πάνου Γερμανού συνεχίζει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στον τομέα λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών. Παράλληλα υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα 40 εκατ. ευρώ, που εστιάζεται στη δημιουργία νέου logistics center, στην αναβάθμιση των καταστημάτων και στην ενίσχυση του δικτύου διανομής.

Το νέο μοντέλο καταστημάτων παρέχει στους καταναλωτές τεχνολογικές καινοτομίες, νέες υπηρεσίες που συνδυάζουν τις αγορές στο φυσικό κατάστημα με το e-commerce, ταχύτητα και ευκολία στην εξυπηρέτησή τους.

Σημαντικό βήμα επέκτασης γίνεται στην κυπριακή αγορά. Επενδύοντας πάνω από 2 εκατ., η εταιρεία άνοιξε πρόσφατα νέο κατάστημα 3.000 τ.μ. στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ προχώρησε και στην ανακαίνιση του Public στη Λεμεσό.

Τα δύο νέα καταστήματα Public στην Κύπρο διαθέτουν προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και για πρώτη φορά οικιακές ηλεκτρικέςσυσκευές.

Επένδυση 2 εκατ. ευρώ αντιπροσωπεύει και το νέο κατάστημα Public που άνοιξε προ στο Golden Hall στην Αθήνα. Είναι συνολικής επιφάνειας 3.200 τ.μ. και διαθέτει περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων, ανάμεσά τους και μικρές οικιακές συσκευές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα