Ελλάδα

Πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ; - Τι ισχυρίζεται η Intrakat και η Περιφέρεια Αττικής


Αναστάτωση προκλήθηκε για την πορεία του project του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μετά την ανάρτηση δημοσιευμάτων ότι η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής της εργασιών για την υπογειοποίηση, με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής, η οποία δεν κατέβαλε μια από τις τελευταίες δόσεις. Η αίτηση, μάλιστα, όπως προκύπτει από σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, έγινε αποδεκτή από τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Εργων και Υποδομών.

Η Περιφέρεια Αττικής αντέδρασε άμεσα και με ανακοίνωση που εξέδωσε, διέψευσε κατηγορηματικά ότι τα έργα έχουν σταματήσει. Κατόπιν ακολούθησε επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρείχε τις σχετικές διαβεβαιώσεις πως η υπογειοποίηση συνεχίζεται κανονικά.

Θέση πήρε και η εταιρεία Ιntrakat, η οποία αποσαφήνισε ότι το έργο υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα και θα ολοκληρωθεί σύντομα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του»
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα